Kennel Cubits

Schnauzer peppar och salt

Ps!!


Något alla utställare bör ha i sin ägo = Utställning och Championatbestämmelser!!


Går att införskaffa på Skk hemsida för 30kr

http://kennet.skk.se/skk/?id=723&sprak=sv

BARF


Innan dagens hundar blev våra husdjur jagade de och åt sin föda rå – och ibland ganska gammal. En hund var- och är - ett rovdjur, asätare och allätare. Fortfarande äter Hundens vilda släktingar rå föda!


Många Medvetna djurägare har återgått till att ge sina djur rå mat. De låter sina djur leva på en föda som har varit naturlig för hunden och dess förfäder sedan lång tid tillbaka. Och förändringarna har inte låtit vänta på sig. Många djur som får rå mat uppvisar en rad positiva förändringar i framförallt hud och päls. Under den tid som hunden och människan levt sida vid sida har människan till stor del förändrat hundens utseende. Dock har hundens matsmältningssystem inte nämnvärt förändrats och hundens näringsbehov är ännu idag detsamma som hos deras vilda släktingar. Läs mer på hemsidor om BARF


OBS! Att fodra med denna typen av mat kräver mycket kunskap om hundens näsingsbehov och hur du skall tillgodose behoven! Visste du till exempel att hunden inte är rena köttätare som katten. Hunden behöver också kolhydrater!


http://www.pinnsveins.com


 http://www.enkopingbarf.se


http://www.vomoghundemat.no


 Kennel Cubits 2011 • Schnauzer p/s • © Copyright